CAL REVACUNAR EL TEU GOS CADA ANY?

T’has preguntat mai si sobrevacunem els nostres animals o si ja estan ben protegits?

Tenim la resposta!!

L’Associació Veterinària Mundial de Petits Animals (WSAVA) afirma que les vacunes bàsiques protegeixen als animals d’enfermetats greus que amenacen la seva vida. A més informa que les vacunes no s’han d’administrar sense necessitat, ja que poden causar reaccions adverses als animals.

Hi ha estudis que demostren que, un cop realitzada una bona pauta de vacunació,  poden mantenir un bon nivell de defenses  enfront les malalties durant  més temps del què ens pensem.

L’anàlisi dels nivells d’immunitat abans de l’aplicació d’aquestes vacunes bàsiques, com a part d’una revisió anual de rutina, determina si un gos requereix una vacunació adicional i així ajuda a evitar sobrevacunació.

Actualment tenim a la nostra disposició una prova que fem a la mateixa consulta , on podem comprovar en pocs minuts si es mantenen aquests nivells de defenses . Si és així i el nostre animal segueix estant ben immunitzat, farem un protocol de vacunació personalitzat i adequat a cada un d’ells, per evitar els possibles efectes indesitjables de la sobrevacunació

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de com es realitza la prova i de si cal o no tornar a vacunar de tot.

Ca la veterinària

682724061

info@calaveterinaria.cat